www.uggromaniaoutlet.com
Home Declaratia de Confidentialitate

Declaratia de Confidentialitate


Intimitate

Politica noastră de confidențialitate este conceput pentru a vă ajuta la înțelegerea modului în care colectăm, utilizăm și pentru a proteja informațiile personale pe care le furnizați la noi și să vă ajute în luarea deciziilor în cunoștință de cauză atunci când se utilizează site-ul nostru și produsele și serviciile noastre. Această declarație va fi evaluată în mod continuu împotriva noilor tehnologii, practici de afaceri și nevoile clienților noștri.

Informaţii colecta

Atunci când vizitați site-ul nostru ne puteti oferi cu două tipuri de informații: informații personale pe care le alegeți în cunoștință de cauză să dezvăluie care sunt colectate pe o bază și utilizarea site-ul Web de informații individuale colectate în mod cumulat, după cum și alții navigați pe site-ul nostru. În plus față de furnizarea informațiilor de mai sus partenerilor noștri, dacă alegeți să corespundă în continuare cu noi prin e-mail, putem păstra conținutul mesajelor de e-mail, împreună cu adresa de e-mail și răspunsurile noastre. Va punem la dispozitie aceeasi protectie pentru aceste comunicații electronice pe care le folosim în păstrarea informațiilor primite prin e-mail și telefon.

Utilizarea informațiilor

În general, folosim informațiile personale în scopul administrării activităților noastre de afaceri, furnizarea de servicii pentru clienți și de a face alte produse și servicii disponibile pentru clienții noștri și potențiali clienți. Ocazional, putem folosi, de asemenea, informațiile pe care le colectăm pentru a vă anunța despre modificările importante aduse site-ul nostru, noi servicii si oferte speciale noi credem ca vei gasi valoroase. Listele folosite pentru a trimite produse și servicii oferte sunt dezvoltate și gestionate în conformitate cu standardele noastre tradiționale corporative concepute pentru a proteja securitatea și confidențialitatea informațiilor personale clienților noștri. În calitate de client, vi se va da posibilitatea, cel puțin o dată pe de contact, pentru a ne anunța dorința de a nu primi aceste oferte.

Securitatea informațiilor

Atunci când trimiteți informații confidențiale cu caracter personal, inclusiv numere de card de credit pentru a ne pe site-ul nostru, software-ul de server securizat pe care le-am licentiat criptează toate informațiile pe care le de intrare înainte de a fi trimis la noi. Informația este amestecat în drum și decodificate odată ce ajunge la site-ul nostru. Alt e-mail pe care le puteți trimite la noi să nu fie sigură decât dacă noi vă sfătuim că măsurile de securitate vor fi în vigoare înainte de dvs. de transmitere a informațiilor. Din acest motiv, vă rugăm să nu trimiteți informații confidențiale, cum ar fi numere de card de credit sau un cont pentru a ne printr-un e-mail nesecurizată. Noi utiliza software/securitate de criptare pentru a proteja confidențialitatea informațiilor personale pe care le colectăm de la accesul neautorizat sau divulgarea și a pierderii accidentale, modificării sau distrugerii. Angajat de acces, de formare și de așteptări. Valorile noastre corporative, standarde etice, politicile și practicile sunt angajate în protecția informațiilor pentru clienți. În general, practicile noastre de afaceri limitează utilizarea și dezvăluirea acestor informații numai persoanelor, procese și tranzacții autorizate.

Contacteaza-ne

Dacă aveți orice problemă de politica noastră de confidențialitate, ne puteți contacta.